Om oss

Vi er spesialister på rekruttering og samarbeider med flere av de ledende bedriftene på Sør-Vestlandet. Vi ønsker å være positivt annerledes, og målsetningen er å utrette noe verdifullt for selskap, ledere og ansatte.

Verdigrunnlag:

Dedikert, Raus, Nytenkende og Synlig

Det er folkene som utgjør forskjellen

Med et sterkt fokus på organisasjon- og bedriftskultur, målbare resultater og fleksible løsninger, tar vi oppdrag innen alle bransjer og dekker de fleste rekrutteringsbehov i hele landet med hovedområde på Sør-Vestlandet. Mellom oss har vi betydelig erfaring innen rekruttering og omstilling.

I Level Personal anser vi alle oppdrag for å være like viktige. Kunder og kandidater behandles med den samme respekten, og vi strekker oss langt for å etterleve selskapets verdigrunnlag.

Selskapet ble opprettet i april 2016 og er en del av Level Group med Trygve Seglem som hovedaksjonærer. Ta kontakt med en av våre rådgivere eller kom gjerne innom, for en uforpliktende samtale.

Våre kvalitetsmål

Kvalitet i alle aktiviteter. Level skal innfri kundenes krav, behov og forventninger. Vi skal bli våre klienters foretrukne partner, tjent gjennom høye nivåer av profesjonalitet kombinert med god forretningsetikk.

Vår HMS-visjon

Ingen skal bli skadet som et resultat av Level Groups aktiviteter og miljøpåvirkningen skal bli holdt til et absolutt minimum.

Sertifiseringer

Level Personal AS er ISO 9001:2015 sertifisert. I tillegg innehar vi RA-bevis - et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter som er medlem av NHO Service og Handel.

Image
Image