Bemanning og vikarer

Ditt bemanningsbyrå i Haugesund og Stavanger


Level Personal er et bemanningsbyrå og vikarbyrå med lokalkontorer i Haugesund og Stavanger, gjennom Level Prosjekt leier vi ut fagarbeidere og annet personell for å dekke tidsbegrensede behov hos kunde. Som bemanningsbyrå er vårt mål er å gi næringslivet større handlingsrom, skape økt aktivitet og flere arbeidsplasser.

Bemanning og vikarer for alle bransjerVårt bemannigsbyrå og vikarbyrå bistår kunder med bemanning og vikarer i alle segment, men er særlig sterke på maritim industri – elektro, automasjon, plate, sveis og rør – der vi også lener oss på tung fagkompetanse i Level Group. Ellers leverer vi personell til bygg og anlegg, forpleining, diverse lager og verksted, for å nevne noe.

Vi har strenge rutiner for å sikre at de ansatte besitter kompetansen og erfaringen som kunden etterspør, samt kontrollere at de stiller med riktig utstyr, nødvendige kursbevis og gyldige sertifikater. I samarbeid med oppdragsgiver vektlegger vi tett oppfølging av hver enkelt, både med hensyn til mestring, rettigheter og trivsel.

Som bemanningsbyrå jobber vi med noen av de største industribedriftene i regionen, som stiller strenge krav til kvalitet og etterrettelighet. Level Prosjekt har tariffavtale og AFP-ordning gjennom EL og IT Forbundet. Vi er medlem i Nelfo og akkreditert i det internasjonale nettverket Achilles (JQS), jobber i henhold til ISO-standard (9001-2015) og blir ISO-sertifisert i løpet av våren 2018.


Utenlandsk arbeidskraftVi formidler også utenlandsk arbeidskraft. Vi har blant annet et eget bemanningsbyrå i Polen – Level Agency – og samarbeider med et utleieselskap i Romania.


Bemanningsbyrå i Haugesund og Stavanger

EkspertisenVåre rådgivere har mange års erfaring innen bemanning og prosjektbasert utleie.

Vi er et bemanningsbyrå med inngående bransjekunnskap og omfattende nettverk, og er i stand til å løse de fleste oppdrag på kort varsel. Level Prosjekt er et heleid datterselskap av Level Personal.


HaugesundKonsulent Bemanning og prosjektpersonell
Mads Arild Vedøy
Avd. leder Level Prosjekt
E-post
416 93 370
Personalkoordinator, bemanning og prosjektpersonell
EWELINA LERKA-JOHNSEN
Personalkoordinator Level Prosjekt
E-post
903 60 886
Personalkoordinator, bemanning og prosjektpersonell
Anna Komaniecka
Personalkoordinator Level Agency
E-post
We’re generally overconfident in our opinions and our impressions and judgements.

Daniel Kahneman