Bemanning

Bemanning for alle bransjer


Vi leier ut fagarbeidere, konsulenter og annet personell for å dekke tidsbegrensede behov hos kunde – og løser de fleste oppdrag på kort varsel. Som bemanningsbyrå er vi svært opptatt av å følge lovverket og behandle våre ansatte med respekt. Samtidig ønsker vi å gi næringslivet større handlingsrom, skape økt aktivitet og flere arbeidsplasser.

Fagarbeidere


Vi bistår kunder i alle segment, men er særlig sterke på elektro, automasjon, plate, sveis og rør. Vi har strenge rutiner for å sikre at de ansatte besitter kompetansen og erfaringen som kunden etterspør, samt kontrollere at de stiller med riktig utstyr, nødvendige kursbevis og gyldige sertifikater. I samarbeid med oppdragsgiver vektlegger vi tett oppfølging av hver enkelt, både med hensyn til mestring, rettigheter og trivsel.

Vi leverer personell til noen av de største industribedriftene på Sørvestlandet, som stiller strenge krav til kvalitet og etterrettelighet. I kraft av vårt heleide datterselskap Level Prosjekt har vi tariffavtale med EL og IT Forbundet samt Fellesforbundet(Industrioverenskomsten). Vi er ISO-sertifisert (9001-2015) og godkjent som Revidert Arbeidsgiver av NHO Service og Handel. Vi har medlemskap i Nelfo og StartBANK, og er akkreditert i det internasjonale nettverket Achilles (JQS).

Vi formidler også utenlandsk arbeidskraft, og har blant annet et eget bemanningsbyrå i Polen, Level Agency.


Bemanningsbyrå i Haugesund og Stavanger
Bemanningsbyrå i Haugesund og Stavanger

Fagspesialister og kontormedarbeidere


Ved behov for midlertid ekspertise, i forbindelse med et prosjekt, avvikling av permisjon eller lignende, håndterer vi bestillingen som en rekruttering og tar utgangspunkt i et aktivt søk – enten du vil ha tak i en ingeniør, controller, utvikler, regnskapsfører eller koordinator, for å nevne noe.

Dersom det er en særlig viktig stilling som skal fylles, hender det at vi anbefaler annonsering og en grundigere utvelgelsesprosess. Se rekruttering for mer info om hvilke tjenester vi kan tilby på dette området.


Image

Rådgivere


Våre rådgivere har mange års erfaring innen bemanning og prosjektbasert utleie av alle typer arbeidskraft. Med omfattende nettverk og inngående bransjekunnskap, sørger vi for å føre de rette menneskene sammen.
It´s amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credit
Harry S. Truman