Level Kristiansand
Level Kristiansand

Rekrutteringsselskap etablerer seg i Kristiansand

Level Personal åpner en avdeling i Kristiansand. Den skal ledes av Espen Grande, som har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen og gleder seg til å skape «sitt eget» selskap i hjembyen.

– Det blir veldig spennende å starte opp et nytt byrå. Etter mange lærerike år i bransjen, ser jeg frem til å ta neste steg og levere rekrutteringstjenester til virksomheter av alle størrelser i Agder, sier Grande, som har jobbet i flere ulike rekrutterings- og bemanningsselskap de siste 20 årene.

– Med en kombinasjon av kompetanse, inngående bransjekunnskap og det siste innen forskningsbaserte metodeverktøy, kan vi tilby tjenester av høy kvalitet, både til faste og prosjektbaserte stillinger, tilføyer Grande.


En del av Level GroupLevel Personal ble startet i april 2016 og har vokst raskt til å bli et av de største rekrutterings- og bemanningsselskapene i Haugesund-regionen, med en omsetning på rundt 170 millioner i 2020.

Virksomheten er todelt, der en den ene delen er spesialisert på rekruttering, søk og seleksjon, mens den andre jobber med kandidatutleie til noen av regionens største og ledende bedrifter. I tillegg har vi mye spesialisert fagkunnskap på huset, innen alt fra kommunikasjon og branding, til intervjuteknikk og personlighetstesting, lederutvikling og organisasjonskultur. Selskapet er en del av Level Group, der Trygve Seglem (Knutsen OAS Shipping) er hovedaksjonær, som tør å satse på kvalitet og innovasjon.


Ambisjoner om vekst – i Baneheia ParkI 2018 ble det åpnet en avdeling i Stavanger, og Kristiansand blir tredje i rekken. Daglig leder Tor Arne Egeland kjenner godt til Grande og er sikker på at han er rett person på rett plass.

– Med Espens solide erfaring og omfattende nettverk i Kristiansand, føler vi virkelig at timingen er god for å etablere oss her. Vi har jobbet med Espen tidligere og vet at vi er en god match, både faglig og personlighetsmessig. Målet er at vi har det gøy sammen, og samtidig skaper en ny og fremtidsrettet aktør i regionen, forteller Egeland.

Grande har allerede ansatt en rådgiver, og håper de snart skal få enda flere kolleger på Kristiansand-kontoret som skal ligge i det nyskapende og bærekraftige bygget Baneheia Park.

– Foreløpig blir det oss to, men vi håper å raskt kunne ansette flere. Mange kandidater med spennende bakgrunn har allerede ringt oss, og det kommer nok en eller to til i løpet av kort tid, sier Grande.


Image

KontaktTa gjerne kontakt for mer informasjon!

Image
Espen Grande
Avdelingsleder
E-post
404 70 050
Image
Tor Arne Egeland
Daglig leder
E-post
404 44 034

Haugesund

Level-bygget, Industrigata 25, 5537 Haugesund

Stavanger

Luramyrveien 25A, 4313 Sandnes

Kristiansand

Fjellgata 6, 4612 Kristiansand