Ledige stillinger i NorgesEnergi

Først tok vi strøm-markedet. Nå kan du bli med på et mobil eventyr!

NorgesEnergi er en relativt ny aktør i telekom markedet, men har store ambisjoner fremover og styrker nå staben for å tiltrekke seg flere prisbevisste mobilkunder.

Ansvarlig kundekommunikasjon (Customer Communicator)


Er du en dreven kommunikatør og kan trylle med tekst? Vi søker et kreativt hode med skarpe formuleringsevner som kan forvalte og ivareta "NorgesEnergi-stemmen" i all vår kundekommunikasjon.

Stillingen er en viktig fagressurs og støttespiller for alle avdelinger i selskapet. Du briljerer med effektive og selgende tekster, og kan kunsten å gjøre tungt stoff lettfattelig. Du har relevant erfaring og mestrer tekstarbeid for både tradisjonelle og digitale flater.

Utvikling og uttak av selskapets kommunikasjonsstrategi med riktig "stemme" og profil blir en av dine viktigste arbeidsoppgaver. Du ser helheten og bygger konsepter med en kommersiell, kreativ vri. Ansvarlig for kundekommunikasjon samarbeider tett i team med kollegaer i Markeds- og kommunikasjonsavdelingen.

Flere av dine operative oppgaver krever øye for detaljer og evnen til å levere når det gjelder. Riktig person mestrer å sjonglere flere prosjekter samtidig, jobber systematisk og har en høy gjennomføringsevne. Du må også kunne jobbe effektivt i digitale publiseringssystemer.

Ønsket kompetanse:

 • Master eller Bachelor i markedsføring/kommunikasjon. Tilsvarende realkompetanse kan vurderes
 • Minimum 2-4 års relevant arbeidserfaring
  Høy digital kompetanse, spesielt innen publiseringssystemer
 • Gode språkkunnskaper og formidlingsevne, skriftlig og muntlig
 • Gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
 • Fordel med kjennskap til Photoshop og/eller InDesign
Søk på stillingen

Marketing spesialist telekom


Kan du markedsføring og kommunikasjon og trigges av å skape gode resultater med tilpassede salgs- og markedsføringsaktiviteter?

NorgesEnergi søker ny Marketing spesialist telekom - ansvarlig for marked,- salgs,- og kommunikasjonsaktiviteter til eksisterende og nye mobilkunder.

Du får operativt ansvar for selskapets planlegging, utvikling og distribusjon av marketingaktiviteter mot mobilkunder. Du vil være en ressurs som planlegger, gjennomfører og evaluerer tiltakene, men vil også være sentral i det strategiske arbeidet med utviklingen av mobilområdet i NorgesEnergi. Du er drevet av å skape gode resultater og forstår den kommersielle verdien av god kommunikasjon i de riktige kanalene og kanalenes egenskaper, primært knyttet til forbrukermarkedsføring i digitale kanaler mot telekommarkedet.

Du vil jobbe tett med resten av folkene i mobilteamet og i markeds- og kommunikasjonsavdelingen. Du rapporterer til markeds- og kommunikasjonssjef.

Ønsket kompetanse:

 • Bachelor eller Master i markedsføring, salg eller kommunikasjon. Realkompetanse kan også vurderes
 • 3- 5 års erfaring fra markedsføring, salg, kommunikasjon i digitale/sosiale medier, eller lignende erfaring
 • Høy digital kompetanse, spesielt innen e-handel/konverteringsoptimalisering
 • Forståelse for egenskapene ved de ulike salgs- og kommunikasjonskanalene
 • Har erfaring med og forståelse for sammenhengen mellom strategisk og taktisk kommunikasjon
 • God formidlingsevne både skriftlig og muntlig
 • Gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
Søk på stillingen
Image

NorgesEnergi er Norges nest største strømleverandør til privatkunder og solid posisjonert i bedriftsmarkedet.

NorgesEnergi har rundt 150 ansatte med lokaler midt i Kristiansand sentrum. Vi er i meget god utvikling, og både strøm- og mobilbransjen står foran spennende tider de neste årene.

NorgesEnergi er en del av Fortum-konsernet som er blant de ledende kraftkonsernene i Norden. Det gir oss et solid fundament for å møte kommende utviklingsbehov.

Vi har en mangfoldig og inkluderende bedriftskultur og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke.

Les mer om NorgesEnergi

Kontakt


Ta gjerne kontakt for mer informasjon!

Image
Espen Grande

Avdelingsleder
LEVEL Personal

E-post
404 70 050
Image