Kjersti Tveito Veim (46) er Level Personals nye avdelingsleder – Jeg gleder meg!

Hun har vært ansvarshavende sosionom på sykehus og butikkeier i over 12 år. Nå forlater Kjersti Tveito Veim jobben som seniorrådgiver i NAV og blir ny avdelingsleder for rekruttering i Level Personal.

Jakten på den riktige kompetansen er sterkt gjeldende på Haugalandet for tiden. Rekrutteringsbyråene har det travelt – og må stadig innrette seg etter markedet. Level Personal så behovet for nye krefter, og er glade for å få Kjersti som avdelingsleder.

– Bakgrunnen hennes er spennende, hun har mye erfaring og bredt nettverk. Kjersti kommer til å styrke oss ytterligere – og hun passer profilen vår veldig godt, sier daglig leder Tor Arne Egeland.

Målet til Level Personal er å fortsette satsingen på rekruttering, bli en enda større aktør lokalt – og rett og slett hjelpe enda flere kunder.

– I vår jobb er vi alltid på let etter kompetanse, jeg kjente til Kjersti fra før og ble ekstra oppmerksom på henne på LinkedIn. Jeg tenkte at henne må vi ta kontakt med. Vi så behovet for en ny, erfaren rådgiver og Kjersti så ut til å passe perfekt. Så vi tok kontakt med henne og spurte om en prat, forteller salgssjef Arnt Ole Bang.

Perfekt match

Slik ble altså Kjersti Tveito Veim headhuntet til jobben som avdelingsleder for rekruttering i Level Personal. Et stort komplement – naturligvis.

– Jeg har jobbet i ni år i NAV og stortrivdes. Jeg var ikke på jakt etter ny jobb, men ble selvsagt både smigret og nysgjerrig da Arnt Ole tok kontakt. Da de fortalte om hvordan de jobber i Level Personal ble jeg veldig interessert. Hadde det som står i arbeidsavtalen min vært listet opp i en stillingsutlysning så hadde jeg nok søkt. Denne jobben er veldig meg, sier Kjersti.

Verdifull bakgrunn

1. juni har Kjersti sin første arbeidsdag i Level Personal. Hun har tatt farvel med kollegaene i NAV, og selv om avskjeden var vemodig, er hun klar for nye utfordringer i rekrutteringsbransjen.

– Jeg har fått utvikle meg i NAV og har opparbeidet meg spisskompetanse innen rekruttering. Det gjelder både internt i NAV, og ut mot de fleste bransjer. Jeg har derfor svært god erfaring med rekrutteringsprosesser innenfor ulike områder, både i privat og offentlig sektor. Dette har gitt meg verdifull erfaring i det å finne kandidaten som har størst forutsetning for å lykkes i en stilling, forteller Kjersti.

Nå ser hun frem til å få enda tettere kontakt med næringslivet, beholde eksisterende relasjoner – og ikke minst skape nye.

– Jeg er opptatt av å bidra til resultater og kommer til å jobbe på alt jeg kan for at kunden blir fornøyd. Det er en selvfølge å levere høy kvalitet, sier 46-åringen ivrig.

– Jeg er en person som er veldig på, jeg har god kapasitet og liker godt å jobbe, smiler hun.

Spennende fremtid

I rekrutteringsbransjen handler mye om å bli godt kjent med bedriftene en jobber for. Først da kan en finne den riktige kandidaten til nettopp dem.

– Alle bedrifter har ulik kultur og særegenheter, og når man kjenner og forstår bedriften er det også mye enklere å finne kandidater som passer inn i den. Jeg gleder meg til hele denne prosessen og jeg er sikker på at det kommer til å bli veldig spennende.

Det skjer så mye i regionen vår for tiden, behovet for kompetanse er stort og vil bare bli større. Vi har rekordlav ledighet for tiden, det er helt klart arbeidstakers marked. Nå gjelder det å ta i bruk nye arenaer, tenke litt nytt, få folk hjem og ta i bruk alternativ kompetanse. Ofte kan kandidater som ikke er helt opplagte, vise seg å passe perfekt i en stilling, kommenterer Kjersti Tveito Veim, og legger til:
– Jeg er klar for å bruke arbeidserfaringen og utdanningsforløpene mine i denne nye jobben. Jeg tar med meg kunnskap og verktøy til å gjennomføre både analyser, avklaring, utvelgelse og oppfølging av kandidater på en systematisk og trygg måte. Jeg kommer til å gjøre mitt ytterste for at både bedriften og kandidaten føler seg ivaretatt gjennom hele rekrutteringsprosessen - slik at arbeidsforholdet skal bli godt og langvarig.

Rekruttering Laastad
Kjersti Tveito Veim har solid erfaring og kompetanse. Hun er opptatt av at både bedriftene og arbeidstakerne skal føle seg ivaretatt gjennom rekrutteringsprosessen.