Vi formidler arbeidskraft

Level Prosjekt leier ut fagarbeidere og annet personell for å dekke tidsbegrensede behov hos kunde. Vårt mål er å gi næringslivet større handlingsrom, skape økt aktivitet og flere arbeidsplasser.

Tett oppfølging og strenge rutinerVi bistår kunder i alle segment, men er særlig sterke på maritim industri – elektro, automasjon, plate, sveis og rør – der vi også lener oss på tung fagkompetanse i Level Group. Ellers leverer vi personell til bygg og anlegg, forpleining, diverse lager og verksted, for å nevne noe.

Vi har strenge rutiner for å sikre at de ansatte besitter kompetansen og erfaringen som kunden etterspør, samt kontrollere at de stiller med riktig utstyr, nødvendige kursbevis og gyldige sertifikater. I samarbeid med oppdragsgiver vektlegger vi tett oppfølging av hver enkelt, både med hensyn til mestring, rettigheter og trivsel.

Per i dag jobber vi med noen av de største industribedriftene i regionen, som stiller strenge krav til kvalitet og etterrettelighet. Level Prosjekt har tariffavtale og AFP-ordning gjennom EL og IT Forbundet. Vi er medlem i Nelfo og akkreditert i det internasjonale nettverket Achilles (JQS), jobber i henhold til ISO-standard (9001-2015) og blir ISO-sertifisert i løpet av våren 2018.


Utenlandsk arbeidskraftVi formidler også utenlandsk arbeidskraft. Vi har blant annet et eget firma i Polen – Level Agency – og samarbeider med et utleieselskap i Romania.


Image

EkspertisenVåre rådgivere har mange års erfaring innen prosjektbasert utleie.


På bakgrunn av inngående bransjekunnskap og omfattende nettverk, er vi i stand til å løse de fleste oppdrag på kort varsel.

Level Prosjekt er et heleid datterselskap av Level Personal.
Image
Mads Arild Vedøy
Avd. Leder Level Prosjekt
E-post 416 93 370
Image
EWELINA LERKA-JOHNSEN
PERSONALKOORDINATOR
LEVEL PROSJEKT
E-post 903 60 886
Image
Anna Komaniecka
Personalkoordinator
Level Agency
E-post
We’re generally overconfident in our opinions and our impressions and judgements.