Level Personal leverer kvalitetstjenester innen HR – rekruttering, kandidatutleie, omstilling og ledertrening. Vi ønsker å være positivt annerledes, og målsetningen er å utrette noe verdifullt for bedrifter, ledere og ansatte.


Vi vet at det er folkene som utgjør forskjellen

Vi teller i dag fem ansatte, og mellom oss har vi betydelig erfaring. Med et sterkt fokus på organisasjon- og bedriftskultur, målbare resultater og fleksible løsninger, tar vi oppdrag innen alle bransjer og dekker de fleste bemanningsbehov.

I Level Personal anser vi alle oppdrag for å være like viktige. Kunder og kandidater behandles med den samme respekten, og vi strekker oss langt for å etterleve selskapets verdigrunnlag:


Dedikert – Raus – Nytenkende – Pålitelig

Selskapet ble opprettet i april 2016 og er en del av Level Group, med Trygve Seglem og Helge Stava som hovedaksjonærer. Siden det har virksomheten økt kraftig og vi har planer om ytterligere vekst i 2017.

Kontoret ligger sentralt i Haugesund sentrum (på nordsiden av Telenor-bygget). Ta kontakt med en av våre rådgivere eller kom gjerne innom, for en uforpliktende samtale.

Ledige stillinger
Registrer CV
VÅRE TJENESTER

GODKJENNINGER

Vil du vite mer?

Tor Arne
Egeland

Daglig leder

Telefon: 404 44 034
E-post: 


Arnt Ole
Bang

Salgssjef

Telefon: 404 44 035
E-post: 


Frank Krogh
Kongshavn

Rådgiver

Telefon: 906 08 448
E-post: 


Anne Gro
Andreassen

Rådgiver

Telefon: 959 66 016
E-post: 


Geir
Danielsen

Leder Level Prosjekt

Telefon: 992 51 402
E-post: 


Finn oss


Kirkegata 133, 5527 Haugesund (Inngang i Kaigata)
Postboks 245, 4299 Avaldsnes