I samarbeid med Goalgetter, tilbyr vi trening for lederteam og organisasjoner. Treningen er praktisk rettet og tar utgangspunkt i den enkelte sin hverdag og rolle. Vi får hele organisasjonen i trening mot felles mål.

LederprogramDet er trenerrollen, den delen av lederutøvelsen som handler om å utvikle seg selv, trene og følge opp medarbeidere og team, som er kjernen i prosessen. Programmet vil gi deg den plattformen du trenger for å kunne ta nye steg og trene deg nærmere den lederen du ønsker å være. Du vil bli overrasket over hvor bevisstgjørende og utviklende det er.

Vi tror det er utfordringer og mestring som gir liv og kraft til mennesker og virksomheter. Goalgetter lederprogram gjennomføres både bedriftsinternt og som åpent program.

Sjekk hjemmesiden til Goalgetter, eller snakk med en av våre rådgivere for mer informasjon om ledertrening.


Det er fantastisk når du opplever på første samling i lederprogrammet, at du er på riktig plass. Jeg lette etter gode verktøy, fokus på kultur og mennesker, målforståelse – og det fikk jeg. Samtidig lærte jeg utrolig mye fra de andre deltakerne. Anbefales på det sterkeste!

Ken Bakke, daglig leder i PlayDesign

KontaktImage
Tor Arne Egeland
Daglig leder
E-post 404 44 034
Culture eats strategy for breakfast